Pridružite nam se

IP
Verzija 1.8.x-1.12.x
Igrači 1/2
Status Online Offline

Factions

Server 1

Gradnja, avantura, preživljavanje i beskonačna akcija? To vam nudi Factions server uz razne fakcije i timove. Factions server se bazira na radu u svom klanu takozvanom factionu gdje stoji pravilo čiji se tim više trudi taj je faction jači. Mislite da možete biti vođa i napraviti svoj faction najboljim i pokoriti sve ostale? Dokažite da ste najbolji!

/factions

Minigames

Server 2

Volite rizik i bitku sa početkom nasumičnih itema? Onda je Minigames baš za vas! Mape se nalaze u zraku i morate paziti gdje hodate da ne bi pali u void i izgubili! Vaša razmišljanja moraju biti brža i spretnija od vašeg neprijatelja jer ako dopustite da neprijatelj prokuži vašu taktiku vi gubite vaše vodstvo i manje su šanse da ćete pobijediti.

/minigames

Prison

Server 3

Ukrali ste par dijamanta od svog prijatelja i završili ste u prisonu? Nema problema, na Prisonu vas očekuje razna zabava poput gradnje svoga plota, razni drop party na kojima je dobra zarada nakon kojih možete ući u nove ćelije i kopati nove rude. Ako ste u svađi sa nekim zatvorenikom slobodno ga pozovite na "/warp PvP" na borbu i dokažite tko je glavni.

/prison

SkyPvP

Server 4

Strah vas je letiti avionom ali nije vas strah voditi bitku u zraku? Onda imate "balls of steel" i veliku hrabrost za vođenje borbe i pobjeđivanju u PvP-u. SkyPvP nudi veliku mapu sa neprestanom akcijom i skupinu igrača koji pokušavaju ubiti baš vas. Oduprite se i pokažite da ste najjači.

/skypvp

Creative

Server 5

Uzbudljiv ste graditelj i stalno vam padaju ideje za gradnju na pamet? Dođite i pokažite nam vaše ideje na Creative serveru gdje će vam ako želite ostali igrači pohvaliti i kritizirati gradnju i vaše znanje. Nema potrebe za gradnjom na singleplayer kada možete pokazati javnosti koliko dobro gradite.

/creative

SkyBlock

Server 6

Mir, tišina, samo tvoj otok i krava za prijatelja! To vam nudi SkyBlock server sa početkom na otoku gdje je samo stablo. Naravno skyblock ima i shop gdje se mogu prodavati napravljeni itemi. Pridružite nam se i pokažite nam što možete napraviti od običnog grass block otoka!

/skyblock